Laden Evenementen
Sterkste Schakel Rijnland

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2023

17 maart 2023 @ 19:30 - 18 maart 2023 @ 01:00

50 genomineerden, verdeeld in 7 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Rijnland 2023. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel Trofee, de Grant Thornton Groeiversneller, de That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen ook nog 6 andere sectorpenningen worden uitgereikt aan de winnaars in de sectoren Detailhandel, Bouw, Installatie & Techniek Groot en Klein, Dienstverlening Groot en Klein en Automotive. Dit alles in de sfeervolle ambiance van de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De presentatie is dit keer in handen van Bob Heeren. Het belooft weer een spannend evenement met een super gezellige nazit en fantastisch entertainment te worden.

Programma

Het schitterende 5-sterren hotel Huis ter Duin in Noordwijk is de locatie van de Sterkste Schakel

19.30 uur – 20.15 uur
Ontvangst gasten in de Tappenbeck Foyer (1e etage) 

20.15 uur – 20.30 uur
Opening Keizerzaal

20.30 uur
Aanvang finale avond (1e deel)

21.15 uur – 21.35 uur
Pauze

21.45 uur
Aanvang finale (2e deel)

23.00 uur – 01.00 uur
Super gezellige nazit met live muziek en gevarieerd entertainment (voor ieder wat wils)

01.00 uur Einde

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. De slagboom zal bij vertrek voor uw auto geopend worden. U heeft dus geen uitrijkaart nodig.

Dineren voorafgaand aan de Sterkste Schakel avond?

Maak van de finale avond een complete avond uit, met diner en overnachting. Grand Hotel Huis ter Duin biedt de bezoekers op vrijdag 17 maart diverse mogelijkheden. Reserveringen voor een diner en een overnachting staan op zichzelf en dient u zelf bij Grand Hotel Huis ter Duin te doen. Reserveren kan via telefoon 071 365 1300 of per mail [email protected].

Routebeschrijving

Extra kaarten bestellen

De Grande Finale van de Sterkste Schakel in Grand Hotel Huis ter Duin is het perfecte moment om je medewerkers, familie en relaties te laten weten hoe waardevol ze voor je zijn. Nodig ze daarom uit om deze bijzondere avond samen met jou bij te wonen.

Hiervoor kun je een bedrijfsvoucher reserveren. Elk genomineerd bedrijf en elk Kring-Jurylid ontvangt sowieso 1 gratis ticket. Inclusief drankjes en hapjes van 19.30 uur tot 01.00 uur. Inclusief gratis parkeren en garderobe. Wil je extra tickets/vouchers bestellen? Dan kun je gebruik maken van onderstaande link. Je ontvangt je tickets of bedrijfsvouchers dan via de mail. Het betaalsysteem ondersteunt geen Internet Explorer maar wel de volgende browsers:  Google Chrome, Safari, Firefox

Om teleurstelling te voorkomen raden wij je aan niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten. De Keizerzaal biedt plaats aan 350 personen en vol is helaas echt vol!

De organisatie wenst jou en je gasten alvast een fantastische avond!