Laden Evenementen
Sterkste Schakel Rijnland

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2024

8 maart 2024 @ 19:30 - 9 maart 2024 @ 01:00

Ruim 50 genomineerden, verdeeld in 8 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Rijnland 2024. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel Trofee, de Grant Thornton Groeiversneller, de That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen ook nog 7 andere sectorpenningen worden uitgereikt aan de winnaars in de sectoren Horeca, Retail Food en Non-Food, Bouw, Installatie & Techniek Groot en Klein, Dienstverlening Groot en Klein en Automotive. Dit alles in de sfeervolle ambiance van de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De presentatie is in handen van Bob Heeren. Het belooft weer een spannend evenement met een super gezellige nazit en fantastisch entertainment te worden.

Programma

Het schitterende 5-sterren Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk is de locatie van de Sterkste Schakel.

19.30 uur – 20.15 uur
Ontvangst gasten in de Tappenbeck Foyer (1e etage)

20.15 uur – 20.30 uur
Opening Keizerzaal

20.30 uur
Aanvang finale avond (1e deel)

21.15 uur – 21.35 uur
Pauze

21.45 uur
Aanvang finale (2e deel)

23.00 uur – 01.00 uur
Super gezellige nazit met live muziek en gevarieerd entertainment (voor ieder wat wils)

01.00 uur Einde

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. Na afloop kunt u bij de balie van de receptie van het hotel een gratis uitrijkaart verkrijgen, waarmee u de slagboom kunt openen.

Dineren voorafgaand aan de Sterkste Schakel avond?

Maak van de finale avond een complete avond uit, met diner en overnachting. Grand Hotel Huis ter Duin biedt de bezoekers op vrijdag 8 maart diverse mogelijkheden. Reserveringen voor een diner en een overnachting  staan op zichzelf en dient u zelf bij Grand Hotel Huis ter Duin te doen. Reserveren kan via telefoon 071 365 1300 of per mail [email protected]. Hotelkamer kent voor gasten van de Sterkste Schakel een speciale prijs a EUR 150,00 single use en EUR 185,00 double use.

Routebeschrijving

Open Google Maps

ORGANISATIE & PARTNERS

De Sterkste Schakel van de regio Rijnland is mogelijk gemaakt door het zakenmagazine Rijnstreek/Kennemerland Business, Grand Hotel Huis ter Duin, Grant Thornton, That’s Lease, Solid Rental, Lemkes Bloemsierkunst, Plein 10 en SEO Ninja.

TICKETS BESTELLEN

De Grande Finale van de Sterkste Schakel in Grand Hotel Huis ter Duin is het perfecte moment om uw medewerkers, familie en relaties te laten weten hoe waardevol ze voor u zijn. Nodig ze daarom uit om deze bijzondere avond samen met u bij te wonen.

Zo lang de voorraad strekt is het tot  vrijdag 1 maart 2024 om 10.00 uur mogelijk om online (extra) e-tickets of vouchers te bestellen. Speciaal voor genomineerde bedrijven zijn er bedrijfsvouchers van 2 en 5 personen verkrijgbaar inclusief onbeperkt hapjes en drankjes vanaf 19:30 uur tot 01.00 uur. Vragen over tickets: 071-4080557.

Bestel hier uw tickets

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan niet te lang te wachten met het bestellen van tickets. De Keizerzaal biedt slechts een beperkt aantal plaatsen en vol is helaas echt vol!

De organisatie wenst u en uw gasten alvast een fantastische avond!