jong bedrijf met hands on en no nonsens mentaliteit

Folie Effect- de projectpartner in zelfklevende folie

Dienstverlening (< 5 medewerkers) | 2022

Folie Effect is een jong bedrijf met alle expertises in huis, waar veel wordt gelachen en hard wordt gewerkt – zo luidt de omschrijving die het team van Folie Effect voorlegt. Zonwerende folie, interieur folie, privacy folie, decoratieve maar ook veiligheidsfolie, schilderen met folie – ze hebben het allemaal.

Bij binnenkomst aan de Facetlaan te Bleiswijk, waar Folie Effect in 2020 naar toe is verhuisd vanuit Moerkapelle tref je op de begane grond een grote georganiseerde ruimte aan die is voorzien van printers, snijplotters en andere indrukwekkende machines.

Op de eerste verdieping tref je de kantoor- ruimte aan die de jonge stoere uitstraling van het team weergeeft. Maar laat je niet misleiden door de pooltafel, jukebox en de stoere keuken waar het team iedere dag samen eet want de grote klantenkring die zij inmiddels hebben vergaard in de verschillende sectoren van vastgoed, zorg en scholengemeenschappen liegen er niet om.

De hands on en no nonsens mentaliteit die dit team bezit, uit zich in het hebben van korte lijnen, het meedenken met de klant en het waarborgen van de kwaliteit. 

Naar wens personaliseren

Doordat zij verschillende expertises in huis hebben kunnen projecten ook gecustomized worden; een voorbeeld hiervan is het schilderen met folie. Een verweerd pand dat door middel van folie de huisstijl van het bedrijf weergeeft en zich als nieuw presenteert. Of wat dacht je van de privacy folie die je in ieder bedrijf terugvindt? In plaats van de mogelijkheden die in het boekje worden genoemd kan Folie Effect deze naar wens personaliseren- vrijwel alles is mogelijk.

Folie Effect is 3M Goldpartner en 3M windowfilm dealer. De Core Business van Folie Effect is het oplossen van warmteproblemen in groot vastgoed. Met de vooruitstrevende 3M zonwerende folies welke bureau CRG gekeurd zijn, verduurzaamt Folie Effect onder andere ziekenhuizen, scholen, wooncomplexen, woonzorgcentra’ s en kantoorpanden. Door middel van deze folie voorzien zij het bestaande glas van de gewenste upgrade.

Folie Effect bedient de zakelijke markt van ziekenhuis tot aan vastgoedbeheerders, van gewenste tijdelijke tot permanente oplossingen. Eén team, één adres voor alle folie projecten.

Oplossing voor warmteprobleem in panden

Het is geen verrassing dat we ieder jaar meer warme dagen krijgen – en daar geniet heel Nederland van – maar dit zorgt er ook voor dat panden die een warmteprobleem hebben, hier een oplossing voor moeten vinden. Deze oplossing hoeft gelukkig niet meer gezocht te worden presenteert het team van Folie Effect met trots. De gecertificeerde zonwerende folie van 3M die vrij is van metaal (en daarom ook niet spiegelt), een levensduur heeft van 25 jaar en 10 jaar schriftelijk garantie van 3M. Doordat de folie het CRG gekeurd is heeft wordt de folie ook in de adviezen van duurzaamheidsadviseurs meegenomen vanwege de gunstige bijdrage aan een beter energielabel. Doordat de folie transparant is verandert het aanzicht van het pand niet wat gunstig is voor de omgeving en dat geeft een hele andere ervaring dan de spiegelende folies die we van oudsher kennen. 

De aangebrachte folie doet zijn werk 24/7, is niet weersafhankelijk zoals bijvoorbeeld een windscherm, ontneemt het zicht niet zoals een screen, vraagt geen onderhoud en biedt een terugverdien-model aan panden die al een koelsysteem in huis hebben. De applicatie vindt aan de buitenkant plaats waardoor de dagelijkse gang van zaken niet belemmerd wordt. Zo maakt Folie Effect reuring op de markt van het oplossen van warmteproblemen, circulair glas en het verduurzamen van panden en dit pakt voor dit hands on team positief uit.


Contactgegevens van Folie Effect

Facetlaan 53
2665 Bleiswijk

TelefoonnummerE-mailadresWebsite