Reacties

Al vele jaren hebben klantgerichte ondernemers de Sterkste Schakel Trofee de lucht in mogen houden in aansprekende locaties in de regio. Maar ook de andere genomineerde klantgerichte bedrijven beschouwden de afgelopen jaren de Sterkste Schakel Verkiezing als een erg plezierig evenement met een zeer inspirerende afsluiting.

"Ik vond De Sterkste Schakel een buitengewoon leuk evenement met een TOP afsluiting: professioneel, gezellig, prachtige locatie. Enorm genoten."

Irma Moerman-van Seeters - Grant Thornton

"Het was een hele leuke avond afgelopen vrijdag. Alleen jammer dat we niks gewonnen hebben ;) Het was in ieder geval erg leuk om mee te doen…"

Mathieu de Rooij - Ton de Rooij Verf – Spuiterijen

"Mijn complimenten voor de organisatie !!!! Voordat we als sector winnaar bekend werden gemaakt, had ik met Lianne ( mijn vrouw) en rechterhand Richard Slof het er net over dat het vele malen leuker was opgezet dan de vorige X dat we genomineerd waren. Nogmaals dank, we gaan het uitbuiten, en wat betreft de Sterkste Schakel ga zo door zou ik zeggen !!!"

Cees de Groot - Weku bv

"Namens ons team willen wij hartelijk bedanken voor de uitnodiging mee te doen aan De Sterkste Schakel en de professionele organisatie afgelopen vrijdag. Zonder uitzondering vond iedereen het leuk deze avond mee te maken. Bovendien was het een goede gelegenheid andere bedrijven te ontmoeten. Sushi Ran is volgens ons een terechte winnaar."

Arjan Minck - Lo Mick Systemen

"Wat een eer om te winnen in de sector Detailhandel en dan op het podium te staan met al die toppers. Een meer dan terechte overall winnaar! De felicitaties druppelen binnen (uit het hele land) dus de Sterkste Schakel leeft. De prijs is een beloning voor ons hele team. Bedankt voor de organisatie en de mooie avond."

Ard van den Berg en Suzan Groen - Banketbakkerij Stevers

"Jullie ook bedankt voor de geweldige avond. Helaas zaten we niet in de prijzen, maar we hebben hier wel gebak gegeten. Met mijn reclame man ben ik nu bezig hoe we dit in commercieel kunnen aanpakken. Graag wil ik natuurlijk al mijn stemmers gaan bedanken."

Henriëtte van den Anker - De Porseleinkast, Katwijk

"De finale avond zag er weer goed uit."

Peter van der Leede - Bloemsierkunst Lemkes

"Nogmaals dank voor de inspirerende avond! Het was een genoegen onderdeel te zijn van de verkiezing, van begin tot eind."

Jan Rezelman - Rezelman Results

"Bedankt voor de mooie avond en de prachtige foto’s. De sfeer, de locatie en de saamhorigheid afgelopen vrijdag was bijzonder. Wij kijken terug op een onvergetelijke avond."

Erma Rotteveel - Windkracht 10

"Mag ik als eerst een compliment geven over de zeer goed georganiseerde avond! Ik vond dit veruit de beste avond die niet te langdradig was! Ik hoorde deze positieve reacties ook vanuit het publiek, bij deze. Daarnaast vond ik het presenterende koppel erg goed en animerend. Je ziet het, ik vond het erg goed en wilde het je graag meedelen. Je kent mij nu een beetje en ben de eerste die ook een kritische noot durft te vertellen……maar niet over deze avond. Daarnaast ben ik erg blij dat “onze” sector een overall winnaar mocht afleveren, terecht ben ik van mening. Het is natuurlijk door de andere jury leden bevestigd d.m.v. de stemmen die zijn uitgebracht! Maar toch, erg leuk!"

Robin Peereboom - Patisserie Chocolaterie Vermeer

"Het was voor ons een fantastische avond en ik ben natuurlijk ontzettend blij dat we gewonnen hebben!"

Hiroshi Tsujimaru - Sushi Ran (winnaar 2013)

"Hartelijk bedankt voor de geslaagd avond.. Helaas kwamen we niet voor in de einduitslagen, maar ja we behoren in ieder geval wel tot de beste bedrijven van de regio. Daar zijn we trots op.."

Rob Onderwater - Heftruck Centrum Onderwater bv

"Ik denk dat je mag terugkijken op een zeer geslaagde avond. Een hele prestatie."

Jan Verheul - Verheul Communicatie

"Zoals velen voor mij, wil ik je bedanken voor een enerverende finale avond van de Sterkste Schakel. Ik vond het ontzettend leuk om in de race te zitten, ondanks het feit dat ik helaas niet in de prijzen ben gevallen."

Rob Wuijster - Rowu Media

"Wij vonden het erg gezellig en geslaagd."

Robert - Auto Hertz

"Dank voor alle bemoeienissen om De Sterkste Schakel 2013 zo te organiseren tot wat het is geworden. De slotmanifestatie was een groot succes. Vanuit TriPodia Katwijk hebben we genoten van alles wat er die avond aan ons voorbij kwam."

Cees Wassenaar - TriPodia Katwijk

"Bij deze wil ik je bedanken voor de mooie avond tijdens de Sterkste Schakel verkiezing. Het was goed georganiseerd in Hotels van Oranje. Uiteraard zijn wij hartstikke blij met de KvK Exportprijs die Infotheek dit jaar heeft mogen ontvangen. Vanaf morgen zullen we dit bericht ook naar buiten toe verkondigen. Vandaar dat ik ook blij ben met de foto’s die je dit weekend al gestuurd hebt. Dank daarvoor! Wederom een voorbeeld dat je het goed hebt georganiseerd."

Dave Go - Infotheek

"Het genoegen is volledig wederzijds, fantastisch gegeten en een werkelijk mooi avond meegemaakt. In Bodegraven en ver daarbuiten is ook de prijs voor de BBD bij velen in beeld gekomen, mooi meegenomen!"

Leen Vonk - BBD Groep BV

"Wat was het een geweldige avond. Mijn broer, ik en onze beide gezinnen hebben genoten van een meer dan fantastische avond. Wat waren we blij en verrast dat we de publieksprijs wonnen. Maar de euforie werd nog groter toen we sectorwinnaar communicatie bleken te zijn! We zien dit toch als een beloning voor het jarenlange werk in de grafische wereld. Het juryrapport loog er niet om en gaf goed weer hoe wij al die jaren hebben gewerkt. De fraaie oorkondes,penningen en het juryrapport krijgen een prominente plaats in de hal van ons pand. Petje af voor de organisatie. Meedoen als genomineerde aan de sterkste schakel vereist wel inzicht in je eigen bedrijf. De vele A4tjes tellende vragenlijst vul je niet zomaar even in. Het geeft stof tot nadenken! Ook het bezoek van de jury, met een gesprek wat meer dan een uur duurde, was spannend maar hebben we als zeer prettig ervaren. Een slordige honderd felicitatiemails hebben we inmiddels van onze relaties mogen ontvangen. Morgenavond heb ik jaarvergadering van onze ondernemersvereniging “InitiatiefRijk Hillegom”. Het spreekt vanzelf dat ik als oud voorzitter en vice-voorzitter de oorkondes en penningen zal laten zien zodat het fenomeen “Sterkste Schakel” ook binnen Hillegom meer dan bekend wordt en het de aandacht krijgt die zij verdient. Een dezer dagen vindt er nog een interview plaats met een journaliste van het Witte Weekblad zodat we volgende week nog wat extra aandacht in de krant krijgen. Het spreekt vanzelf dat we dan nog een bedankadvertentie plaatsen richting al degenen die op ons hebben gestemd i.v.m. het winnen van de publieksprijs. Kortom beste Harry en organisatie het was fantastisch. Mede namens mijn broer Frans heel, heel veel dank!"

Ad van Lierop - Drukkerij van Lierop, Hillegom