Genomineerde: Limeta

Overall-winnaar

Sector-winnaar IT & Communicatie | 2015

Wie denkt dat een vlag een vlag is en een mast een mast heeft het mis. De mogelijkheden zijn legio. Jacqueline van der Weijen, eigenaar van Limeta denkt graag mee met klanten om maatwerk te kunnen leveren.

Limeta draait al ruim 65 jaar mee. Al die tijd worden de masten al geproduceerd in het duurzame en recyclebare aluminium. Ook verantwoord is de samenwerking met de sociale werkplaats. Zij verzorgen al meer dan 45 jaar de assemblage. “Doordat we de juiste partner bij een specifieke vraag zoeken, kunnen we maatwerk bieden”, licht Jacqueline toe. “Bijvoorbeeld toen RAI in Amsterdam de wens uitsprak om masten te plaatsen zo hoog als het gebouw. Wij adviseerden 19-meter-masten, een uitdaging omdat dergelijke lange masten nog niet eerder zijn geplaatst.” Het maatwerk zit ook in het ontzorgen van de klant: meedenken over mogelijkheden, het aanvragen van een vergunning, plaatsing en onderhoud.

Roterend en verlicht

De roterende mast en de ledverlichting aan de voet maken Limeta onderscheidend. Beide zorgen ervoor dat de vlag of banier altijd het beste tot zijn recht komt. Perfect om een bedrijfsnaam altijd goed zichtbaar uit te dragen. “Het zijn onze eigen innovaties. Zo waren we ook de eerste met vlaggenmasten geschikt voor banieren. De roterende mast draait in zijn geheel met alle winden mee, dat is uniek. Omdat de vlag of banier niet om de mast heen wikkelt, is deze altijd goed zichtbaar en is de slijtage veel minder. Het idee van vlaggenmastverlichting ontstond al jaren terug bij mijn vader; nog voordat led er was”, geeft Jacqueline aan. Theaterhangaar in Katwijk zegt als een van de eerste tevreden afnemers van de verlichting dat het ‘een solide systeem met geringe energie- kosten’ is. Dat is nu precies waar Limeta voor staat: duurzame, milieuvriendelijke masten afgestemd op de wensen van klanten.


Contactgegevens van Limeta

Dammekant 129B
2411 CC Bodegraven

• Bel: 0031172613959 • E-mail: [email protected] • Website: www.limeta.nl