Genomineerde: Decrotech

Toerisme, Horeca, Recreatie en Groothandel | 2021

Nicole van Ruiten wist van jongs af aan dat zij de leidingenhandel van vader Nico wilde overnemen. Jeroen Visser ‘wilde een rijke vrouw trouwen’. Grapje, natuurlijk. Sinds ze allebei ‘de zaak’ in gingen is het een echt familiebedrijf geworden. Van een familie – en een team – dat klaarstaat voor klanten en de onderneming steeds verder uitbreidt.

“Ik vond het prachtig om als meisje de mannen aan de balie te helpen met hun technische vragen.” Nicole volgde het advies van vader Nico op om een eigen vak te leren. “Dus heb ik ook nog een paar jaar als kraamverzorgster gewerkt, maar wanneer ik dan geen dienst had stond ik toch in de zaak.” Slechts een paar jaar later kwam Jeroen erbij: “Ik heb Nico gezegd dat ik weer weg zou gaan als het niet zou bevallen. Het beviel.”

Het betere leidingenwerk met Decrotech

Voor gas, water, rioleringen en telecom levert Decrotech leidingen van de hoogste kwaliteit. “Die komen grotendeels ónder de grond te liggen. Overheden, aannemers, installateurs en telecombedrijven kopen bij ons de materialen voor het aanleggen van netwerken.” Waarom kopen ze dat niet direct ‘af fabriek’? “Omdat wij veel sneller uit voorraad kunnen leveren, wij alle mogelijke extra benodigdheden hebben en omdat wij meedenken bij de bestelling.” En natuurlijk omdat zij altijd tijd hebben voor een gezellig praatje natuurlijk, “Er moet wel gelachen kunnen worden.”

Handelsgeest in de familie

Werkkleding, standaard of bedrukt met bedrijfslogo’s, is al een hele tijd een vast onderdeel van Decrotech. “Maar wij kregen ook wel eens vragen voor wat andere kleding, tot zelfs bedrukte rompertjes. Door vragen van relaties en door het sporten van onze kinderen (hip-hop/dansen en voetbal) kregen wij ook mogelijkheden voor sportkleding.” En zo bracht de familie een hele nieuwe handel in het bedrijf.

Sportkleding in Decrowear

Nicole: “Wij zijn een apart bedrijf gestart, Decrowear, waarin wij het Italiaanse sportmerk Macron zijn gaan verkopen. Dat is nog niet zo groot als Nike of Adidas, maar wij timmeren er wel mee aan de weg. Door onze contacten hebben wij al vele verenigingen mogen kleden.” Op het sportpark van de Hoofddorp Pioniers hebben ze zelfs een eigen winkel.

Zit er een beetje schot in de zaak?

Leidingen en sportkleding klinkt misschien niet heel sexy, maar daar is het Jeroen en Nicole ook niet om te doen. “Wij hebben plezier in het altijd kunnen bezorgen van een oplossing aan onze klanten. Wij zijn er trots op dat onze leidingen op het Circuit van Zandvoort liggen en in het Openlucht Museum in Arnhem.” En zij zijn trots op hun team. “Iedereen heeft zijn eigen expertise, de een in kleding, de ander in gasleidingen. Het zijn verrassend genoeg werelden die best op elkaar aansluiten.”Jeroen en Nicole kunnen met deze instelling nog heel lang vooruit.


Contactgegevens van Decrotech

Pletterij 37
2211 JT Noordwijkerhout

• Bel: 0252 376511 • E-mail: [email protected] • Website: www.decrotech.nl