Genomineerde: Feel Good Center

Publieksprijs

Dienstverlening (> 5 medewerkers) | 2018

Wanneer je het in de commercie over de gunfactor hebt, dan gaat het meestal over het gunnen van werk. Niet bij Fanny van den Berg van het Feel Good Center in Noordwijk. Zij is het die haar klanten de ontspanning, de bijzondere persoonlijke aandacht en een goed gevoel gunt. Ze werkt al ruim tien jaar als schoonheidsspecialiste. Sinds vorig jaar onder één dak met zeven partners.

Laat één ding duidelijk zijn: je huid-conditie gaat aantoonbaar vooruit met de schoonheidsbehandelingen van Het Feel Good Center. “Wij zorgen voor grondige verbeteringen. Wij verzorgen, verbeteren en behandelen. Maar bovenal geven wij onze klanten een moment van rust en een tevreden gevoel. Wie gun je dat niet?”

De specialisten besteden vooral bij de eerste behandeling en daarna bij het begin van iedere verdere behandeling veel tijd aan het checken van de verwachtingen van de klant. Wat willen ze gedaan hebben, wat is de aanleiding en zelfs, wat voor gewoonten of medische achtergrond is er? “Veel dingen beïnvloeden de conditie van je huid. Tabak en sommige voeding ligt voor de hand, maar een chronische kwaal of je leeftijd zijn net zo belangrijk. Daar stemmen wij onze behandelingen volledig op af.” En voor de tijd tussen de behandelingen door krijg je van Feel Good Center goede producten mee om thuis ook aan de verbetering van de huid te werken, en weloverwogen adviezen.

ROLLER COASTER RIT

De huidige salon aan de Offemweg is pas een jaar in gebruik en ziet eruit als om door een ringetje te halen. Er zijn vier behandelruimtes en de vijfde gaat in september open. Van den Berg is schoonheidsspecialiste en eigenaar van het pand. De zeven andere specialisten – vier schoonheidsspecialisten, een huidtherapeute en twee masseurs – dragen allemaal zelfstandig bij aan de bedrijfsvoering. “Als ‘aanstichter’ heb ik dit jaar een roller-coaster rit meegemaakt. Eerst de opening van het pand, in januari het vertrek van één van de specialisten en in april de geboorte van mijn dochtertje Jolie. Sinds juni sloten twee nieuwe specialisten zich bij ons aan. Tegenwoordig heb ik meer en ander werk dan ik ooit verwachtte. Het centrum moet ook in deze samenwerkingsvorm één kwaliteit uitstralen. Zo regelen wij in overleg onze ontwikkeling van kennis en producten. Daarmee breiden wij de diensten uit. Ik doe de coördinatie en dat is een hele andere tak van sport.”

BEAUTY, BODY EN MIND

Naast deze aparte manier van samenwerking hebben Van den Berg en haar ‘collega’s’ de essentie van het Center duidelijk neergezet: “Wij willen je een goed gevoel geven door iets te doen voor je huid, je lijf en je geest. Samen dus beauty, body en mind. Wij hebben klanten van Haarlem tot Leiden en alles ertussen, van jong tot oud en bijna één op vier daarvan is man. De jongsten zijn kinderen die met hun ouders meekomen. Voor hen verzachten wij het gedoe van jeugdpuistjes. Bij de oudsten behandelen wij aangezichtsharen, maar ook pigmentvlekken of couperose.” Samen bieden ze een uitgebreid menu van behandelingen op grond van diverse vaardigheden en technieken.

FEEL GOOD GEVOEL

“Goed voor jezelf zorgen, geeft je een goed gevoel. Daar willen wij bij helpen.” Kennelijk lukt hen dat heel aardig, want het klantenbestand groeit. “Bovendien zijn ze ons trouw. Voor het einde van een behandeling is de vervolgafspraak vaak al geboekt. Mijn agenda is al vol tot november. En dan hebben wij nog niet eens gehad over de massagecursussen, yoga en healing.”

Voor Van den Berg en haar partners rijdt die achtbaan nog wel even door.


Contactgegevens van Feel Good Center

Offemweg 99
2201 HC Noordwijk

TelefoonnummerE-mailadresWebsite