Hebi Bedrijfswageninrichting

Automotive | 2021

Of je nu servicemonteur, stucadoor of installateur bent, dan wil je niet alleen een knappe bus, maar vooral een bruikbare bus. Om al je materialen en gereedschappen handig bij de hand te houden, heb je makkelijk toegankelijke opbergruimte nodig. HEBI in Boskoop is een specialist in optimaal ruimtegebruik.

“Wij krijgen hier vaak genoeg vakmensen over de vloer die de rommel in hun bus zat zijn,’ vertelt Fred van Heijningen, “Vakmensen weten prima dat een goede inrichting van je bus tijd en moeite bespaart.” De juiste inrichting ontwerpt Fred altijd samen met de klant. “Het is maatwerk. Maatwerk dat afhangt van het beroep, van het merk bus, van de soort gereedschappen en zelfs van de manier waarop de monteur, bouwer of installateur zijn werk doet.”

Met de producten die HEBI voert zijn de mogelijkheden onbeperkt.

GOEDE SAMENWERKING MET DEALERS

In de loop van 20 jaar heeft Van Heijningen goede relaties gelegd met dealers in de omgeving. “Zij weten inmiddels wat wij kunnen en dat wij – ongeacht het merk bus – altijd iets goeds inbouwen.” Via dealers komen ZZP’ers en fleetowners bij hen. “Door de goede contacten met dealers verloopt de inbouw soepel. Veel dealers helpen hun klanten ook al door ze vroegtijdig te laten nadenken over wát de klant allemaal in de bus wil hebben.”

WETEN WAT JE BIJ JE HEBT

“Weten wat je bij je hebt bespaart geld. Zeker in de bouw zie je mensen daar nog wel eens het zicht op kwijt raken. Dan kun je zomaar teveel gaan inkopen, of blijf je rondrijden met spullen die je zelden gebruikt.” Voor Van Heijningen is het gesprek vóór de inbouw een leuk onderdeel van zijn werk. “Inmiddels ken ik van veel beroepen wat men op pad nodig heeft. Die kan ik adviseren over de inrichting. Wij hebben natuurlijk inrichtingen gebouwd voor allerlei beroepen in de bouw, maar ook voor landbouwmechanisatie, röntgentechnici, dierenambulances, koeltechnici en noem maar op.”

LICHT EN OVERZICHTELIJK

Die technische beroepen ontwikkelen zich weer verder. De leveranciers van de inbouwmodules, Aluca en Technolam, en HEBI zelf houden goed rekening met die ontwikkelingen. “Toen ik twintig jaar geleden begon bouwden de meeste vaklui hun eigen indelingen. Met onze merken kunnen wij vele verschillende kastensystemen, onderlades en opbergmodules leveren. In aluminium – als gewicht essentieel is – of staal.”

Rond de inrichting levert HEBI ook nog veiligheidsmiddelen, verlichting, signalering en elektra en ventilatie en sloten. In de showroom in Boskoop staat alles netjes uitgestald.

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN!

Dat is een ontwikkeling waar Fred van Heijningen nu nieuwsgierig naar is. “Wat gaan wij in de toekomst doen met zonnepanelen op daken van bussen en wat betekent dat voor het inbouwen.”

Wat je wensen voor je bus ook zijn, bij HEBI hebben ze er al zin in.


Contactgegevens van Hebi Bedrijfswageninrichting

Pastoor Daalmansplantsoen 42
2771 SH Boskoop

• Bel: 0031172534645 • E-mail: [email protected] • Website: www.hebi.nl

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2024

08-03-2024

Meer informatie & kaarten bestellen