Ruygrok Automaterialen

Sector-winnaar Automotive | 2015

Sinds de oprichting in 1986 levert Ruygrok Automaterialen originele auto-onderdelen voor Citroëns en Peugeots en sinds 2014 ook voor Renaults. Garagebedrijven in Nederland en in het buitenland zijn klant.

“Nee zeggen is onmogelijk,” zegt Ed Ruygrok. “Alles staat bij ons in het teken van de klant. Als hij een bepaald onderdeel wil hebben, stellen we alles in het werk om het te krijgen, en zo snel mogelijk en tegen de scherpst mogelijke prijs te leveren. Als wij het niet kunnen dan kan niemand het.” Om dit te kunnen bewerkstelligen is er het afgelopen jaar het nodige veranderd bij het elf man tellende bedrijf in Abbenes.

24.000 producten

Een voorbeeld: de bezorging is sinds kort uitbesteed aan DHL, alleen spoedzendingen worden nog door Ruygrok zelf gebracht. Ook nieuw is een webshop waarin de 24.000 producten vanaf begin volgend jaar in 3D worden gepresenteerd. Ed: “Zo wordt het gemakkelijker om digitaal een bestelling te doen in plaats van telefonisch, niet alleen voor garagebedrijven maar straks ook voor hun klanten. Er is een module beschikbaar waarin de klant van het garagebedrijf de onderdelen direct bij ons kan bekijken en bestellen, maar waarbij de garagehouder zelf de marge bepaalt. Bovendien laten we zo ook digitaal zien dat we echt specialist zijn.”

Want dat is de toekomst, vervolgt Ed: “Expert zijn in het leveren van originele auto-onderdelen. Dat is onze manier om te overleven in een branche die gekenmerkt wordt door overnames. Daarnaast moeten de jongens het ook gewoon leuk vinden om hard te werken. Het is hier soms net een ontploft gekkenhuis, maar we moeten wel blijven lachen.”


Contactgegevens van Ruygrok Automaterialen

Hoofdweg Oostzijde 1804
2157 ND Abbenes

• Bel: 0031252233305 • E-mail: [email protected] • Website: www.ruijgrok.parts

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2024

08-03-2024

Meer informatie & kaarten bestellen