Genomineerde: Vakgarage Creyghton

Automotive | 2015

“Het zwaartepunt bij ons ligt op reparatie en service,” zegt Hans Creyghton van het gelijknamige garagebedrijf. “Zo zijn we ooit, dertig jaar geleden, begonnen en dat doen we nog steeds.”

Na een faillissement van Auto-Home Groep, waar Creyghton deel van uitmaakte, maakte het zes mensen tellende garagebedrijf van Hans Creyghton in maart 2013 een nieuwe start. “Mijn bedrijf was en is gezond, daarom ben ik niet meegegaan in het faillissement,” verklaart Hans. Dit resulteerde per 1 januari 2014 in een samenwerkingsverband met Vakgarage, een landelijk dealernetwerk voor reparatie en service, bestaande uit ruim 200 garagebedrijven. “Vakgarage hamert op kwaliteit en op een uniforme manier van werken,” zegt Hans. “Elk jaar krijgen we een audit. Voordeel is ook dat we gezamenlijk inkopen, onder andere energie en cursussen. Dat bespaart kosten, waardoor we een scherpe prijs kunnen bieden.”

Nieuwe klanten

Hans Creyghton zit al dertig jaar in het autovak. Tot vorig jaar was hij dealer voor onder andere Citroën, Renault, Chevrolet en laatstelijk Seat, waarvoor hij nog steeds servicepunt is. Hans: “Maar nu doen we via Vakgarage weer alle merken. Hierdoor trekken we nieuwe klanten. Dat is een mooie aanvulling op onze vaste klantenkring, die ons trouw is gebleven.”

Het geheim?

“We zijn sterk in persoonlijk contact, service en klanttevredenheid,” zegt Hans. “Zo bellen we bijvoorbeeld standaard onze klanten na een reparatie. En na een grote beurt maken we de auto schoon. Gemiddeld scoren we een acht. Maar daar gaat het niet om. We willen vooral weten hoe we de service verder kunnen verbeteren.”


Contactgegevens van Vakgarage Creyghton

Touwbaan 2
2352 CZ Leiderdorp

• Bel: 0031715899099 • E-mail: [email protected] • Website: www.vakgarage-creyghton.nl

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2024

08-03-2024

Meer informatie & kaarten bestellen