Genomineerde: Compleet IT

IT & Communicatie | 2016

Compleet IT – de naam zegt het al – kan door bedrijven uit het MKB-segment worden ingeschakeld voor al hun vragen en wensen op IT-gebied. “Hierdoor heeft de klant meer tijd voor de eigen business.”

Sander Klijn en Dick van der Weijden begonnen in 2009 met hun IT-activiteiten, thuis vanaf de zolderkamer zoals veel andere ondernemers. “Tijdens onze studie HBO Informatica deden we al regelmatig hand-en-spandiensten voor vrienden en bekenden,” kijkt Sander terug. “Toen ook bedrijven zich meldden en zij om een factuur vroegen, hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.” Daarmee was Compleet IT geboren. In 2012 nam het bedrijf zijn intrek op een bedrijventerrein in Voorschoten. In maart van dit jaar verhuisden Sander en Dick met hun vier personeelsleden naar een pand in het centrum van Voorschoten.

“Ons belangrijkste handelsmerk is dat klanten één aanspreekpunt hebben voor alle IT-gerelateerde vraagstukken.” legt Dick uit. “IT is tegenwoordig veel meer dan alleen het onderhouden van de computer en het beheren van het netwerk. Het gaat ook om diensten als VoIP-telefonie, online back-up, online werkplekken, internetverbindingen et cetera. Bij ons is alles onder één dak.”

Compleet IT richt zich primair op het MKB met vijftien tot twintig medewerkers in Voorschoten en wijde omgeving, maar reparatie en onderhoud voor particulieren doet Compleet IT ook. “We handelen snel en oplossingsgericht en communiceren op een persoonlijke manier, horen we vaak van onze klanten.”

De toekomst ziet Sander positief in. “Door constant te innoveren, kunnen we de nieuwste producten en diensten blijven bieden. Voor de klant blijft hierdoor meer tijd over voor de eigen business!”


Contactgegevens van Compleet IT

Voorstraat 55A
2251 BM Voorschoten

TelefoonnummerE-mailadresWebsite