Genomineerde: HS Events

Publieksprijs

Dienstverlening | 2015

Op het bezoekadres van HS Events ziet alles er keurig netjes uit. In de opslag staat alles georganiseerd in kratten, flightcases en op karren. Er is geen vuiltje op de grond te bekennen. Het is de wijze waarop HS Events ook met evenementen van haar klanten omgaat: alles tot in de puntjes verzorgen. Hoewel eigenaar Edwin van der Willik niet anders kan dan perfectie nastreven, waren hij en zijn team toch behoorlijk verrast en trots met de nominatie voor Sterkste Schakel.

Edwin van der Willik startte 8 jaar geleden zijn evenementenbureau omdat hij zag dat evenementen strakker georganiseerd konden worden. “Ik heb bij diverse bedrijven gewerkt die allemaal vanuit een andere discipline bij evenementen betrokken waren. Ik constateerde dat de samenwerking tussen diverse partijen niet vlekkeloos verliep. Hoe fijn zou het zijn als de klant bij één bureau aanklopt en één aanspreekpunt heeft voor het gehele traject. Een bureau dat alle zorg uit handen neemt en waarvoor de klant na afloop slechts één nota ontvangt.”

Bij HS Events kan dat. Het veelzijdige evenementenbureau is gespecialiseerd in het leveren van compleet verzorgde evenementen op locatie van de klant en doet dit voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. “De klant ontzorgen, zodat ze zelf tijdens het evenement kunnen genieten. Daar gaat het om”, benadrukt Suzanne van Vliet, verantwoordelijk voor Marketing & Sales. Als HS Events het evenement mag verzorgen, regelt HS Events alles. Van het aanvragen van vergunningen, opbouwen van materialen, leveren van diensten tijdens het evenement tot aan het opruimen van de locatie zodat deze de volgende dag weer operationeel is. Het bureau heeft alle kennis in huis en de benodigdheden in eigen beheer. Van meubilair, overkappingen, catering, licht, geluid, video tot decoratie in alle kleuren. Alles om van A tot Z ieder evenement tot een succes te maken.

Maximaal verrassingseffect

“Wat we willen is keer op keer een verrassingseffect voor onze klant creëren. Daarom maken we van elk evenement en van elke locatie iets bijzonders; iets wat de klant nooit voor mogelijk had gehouden”, licht Edwin toe. “Het wow-effect kan in verschillende aspecten zitten. Zo kunnen grote ruimtes ineens heel intiem worden door de juiste aankleding of een kleine ruimte uitgebreid door de buitenruimte erbij te betrekken. De mogelijkheden en thema’s zijn oneindig!”

Binnen het team van HS Events steekt iedereen de handen uit de mouwen; van eigenaar tot stagiaire. “Wij vinden het leuk als stagiaires met nieuwe ideeën komen. HS Events is een jong team in een jonge, dynamische branche. Je mening durven uiten past daar bij”, meent Suzanne. “Ik heb zelf meegemaakt dat ik als stagiair niet veel leerde”, vertelt Edwin. “Dat wil ik hier niet. Onze stagiaires leren alles: van klantgesprekken, offertes maken, zelf een voorstel schrijven tot aan het opbouwen, afbouwen en assisteren tijdens een evenement. Als ze weg gaan hebben ze alles aangeraakt.”

Ook voor maatschappelijke doelen zet HS Events zich graag in. “Bijvoorbeeld als de jeugd zelf iets wil organiseren, als een plaatselijke stichting ergens behoefte aan heeft of als er een lokaal initiatief is. De ene keer helpen we met advies, dan weer met het verzorgen van materialen en een andere keer met mankracht. We doen veel, maar dat geeft ons ook een goed gevoel. Blijkbaar wordt onze 200% inzet gewaardeerd, want uiteindelijk zijn we toch maar mooi genomineerd”, besluiten Edwin en Suzanne.”


Contactgegevens van HS Events

Veenderveld 88
2371 TX Roelofarendsveen

E-mailadresWebsite

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2022

25-03-2022

Meer informatie & kaarten bestellen