Genomineerde: Noort Interieur

Detailhandel (< 5 medewerkers) | 2015

“De woonwinkel van nu moet onderscheidend zijn, een duidelijke visie hebben en zich richten op een specifieke doelgroep. Noort Interieur maakt alle ontwerpen zelf en begeleidt klanten van a tot z tot alles is geplaatst. Een interieur is persoonlijk en iemand die onze showroom in Noordwijk binnenwandelt heeft als geen ander een beeld wat er bij hem of haar past,” zegt eigenaar Nico van Duijn van Noort Interieur. En mede daarom is Noort Interieur ook genomineerd voor Beste Woonzaak van Nederland 2014.

Minotti Concept Store

Als eerste in Nederland opende Noort Interieur de Minotti Concept Store in haar showroom in Noordwijk. De nieuwste producten van Minotti komen rechtstreeks van de woonbeurzen in Milaan naar Noordwijk. Noort Interieur heeft de Minotti Concept Store in haar ruime showroom ingericht met het complete interieur van dit toonaangevend merk van Italiaans design. Van designbanken tot bedden, salontafels tot opbergmeubelen en van karpetten en bijzettafels tot luxe accessoires. Minotti is te herkennen aan het strakke design en de perfecte kwaliteit van de toegepaste materialen. Nico van Duijn: “Minotti heeft ons hier zelf voor gevraagd. Ze vonden onze showroom de mooiste van Nederland en wilden graag de samenwerking met ons aangaan. Bovendien is Minotti al vele jaren één van de Italiaanse topmeubelmerken in onze showroom.”

Living Divani & Porro by Noort

Een exclusieve presentatie van twee Italiaanse topmerken. Onlangs opende Piero Lissoni, de art director van Living Divani & Porro, de opening in de showroom van Noort Interieur. “Perfecte, harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe: dat zijn de onderscheidende kenmerken van Living Divani”, aldus Nico van Duijn. “Sinds de vroege jaren 1970 volgt het bedrijf een duidelijk pad; het handhaven van intensief dialoog met de hedendaagse wereld en steeds een van de blikvangers in het ontwerplandschap. Het motto van Porro is eenvoud boven alles: begrijpelijke tekeningen, geometrie en vormen. Alle Porro-producten zijn het resultaat van een progressieve vereenvoudiging.”

Over Noort Interieur

In de ambiance van onze sfeervolle showroom in Noordwijk presenteert Noort Interieur een uitgebreide collectie designmeubelen. Topmerken als onder andere Minotti, Flexform, Porro en Living Divani zijn vertegenwoordigd in de 1.300 m2 grote woonwinkel. Zoekt iemand kwaliteit op het gebied van wonen, slapen of een complete projectinrichting? In de brede collectie van Noort Interieur is aan alles gedacht. Van meubels en verlichting tot raambekleding en woonaccessoires. De interieurontwerpers van Noort Interieur ondersteunen de particuliere als zakelijke klant van ontwerp tot totaalconcept.


Contactgegevens van Noort Interieur

Jonckerweg 11
2201 DZ Noordwijk

TelefoonnummerE-mailadresWebsite