De Graaf Automaterialen

Internationaal Zakendoen | 2016

Als één van ’s werelds grootste leveranciers van auto onderdelen voor de bekende oldtimers van Citroën, met een assortiment van meer dan 8000 producten, zijn we overtuigd van onze unieke positie op deze specialistische markt.  We zijn vereerd en blij dat een aantal van onze klanten De Graaf Automaterialen heeft opgegeven voor deze bijzondere verkiezing. We zijn trots en verheugd over de nominatie maar ook benieuwd welke specifieke kwaliteit van ons bedrijf heeft geleid tot deze nominatie.

Is het ons klantvriendelijke en technisch vakkundige verkoopteam? Deze medewerkers staan onze (potentiële) klanten tijdens werkdagen van 8 tot 5 altijd graag te woord en assisteren en adviseren waar nodig om het benodigde onderdeel te kunnen bestellen voor de klassieke Citroën modellen zoals de welbekende 2CV, DS, Traction Avant en HY.

Of is het de snelle levering waar De Graaf bekend om staat? Ons enthousiaste magazijnteam verzorgt iedere dag weer even nauwkeurig tientallen orders van klanten van over de hele wereld. Omdat via onze website 24/7 de orders geplaatst kunnen worden, gaan de pakketten vanuit ons magazijn  dagelijks naar met name business-to-business klanten uit heel veel verschillende landen, van Japan tot Zuid Amerika, van Canada tot Australië. Garages en specialisten waar we al jarenlang aan leveren en waarmee we een bijzonder goede relatie hebben opgebouwd.

Wellicht heeft het te maken met  de aanvullende service  voor onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Met onze eigen routedienst leveren onze chauffeurs hier bijna ieder werkdag de bestellingen af.

Zou het vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de producten van Parts Industries Classic Quality zijn? De eigen productielijn, in 2010 gelanceerd. Deze lancering was het initiatief van Nico Sloot, sinds 15 jaar eigenaar van De Graaf en Citroënliefhebber. “Dagelijks zijn wij bezig met de ontwikkeling van onderdelen. Ons doel is niet alleen om de kwaliteit hoog te houden, maar ook om het assortiment te kunnen uitbreiden. Maar eigenlijk hebben wij een hoger doel, namelijk betaalbaar de klassieke Citroën op de weg houden”. Inmiddels biedt het eigen merk Parts Industries Classic Quality al meer dan 1500 onderdelen voor de klassiekers van Citroën. Alle onderdelen worden zorgvuldig ontwikkeld en getest. Pas wanneer voldaan is aan alle eisen op het gebied van pasvorm, materiaal duurzaamheid en werking krijgen de onderdelen het viersterren-keurmerk. Sinds de introductie zijn er inmiddels miljoenen onderdelen van Parts Industrie Classic Quality  verkocht.

De Graaf Automaterialen , elke dag een beetje beter.


Contactgegevens van De Graaf Automaterialen

Energieweg 77
2382 NH Zoeterwoude

TelefoonnummerE-mailadresWebsite

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2022

25-03-2022

Meer informatie & kaarten bestellen