Genomineerde: MTH Lifttechniek

Bouw, Installatie & Techniek (> 20 medewerkers) | 2021

“Voor onze klanten overwinnen wij iedere hobbel, letterlijk en figuurlijk.” Wouter de Kort is trots op zijn team, de nieuwe showroom voor huisliften en de praktische oplossingen voor bedrijven. “Online supermarkt Picnic bijvoorbeeld, daar ontwikkelden wij een speciale schaartafel voor.”

Wat er ook omhoog moet, bij MTH kun je terecht voor maatwerk. “Wij zijn in onze branche een flink bedrijf en bedienen met ons team klanten in de hele Benelux. Dat zijn veelal bedrijven en steeds meer particulieren.” Uit die laatste groep krijgt MTH belangstelling voor huisliften. Om juist die klanten nog beter van dienst te zijn is er sinds dit jaar een showroom ingericht met de beschikbare modellen.

GEMAK EN LUXE IN HUIS IN EEN FRAAI DESIGN

“Onze Zweedse en Italiaanse leveranciers maken huisliften met een strak design. Mooi genoeg voor ieder interieur.” Dat willen ze in Alphen aan den Rijn graag laten zien. De vraag voor dit soort liften in woonhuizen komt van twee kanten: voor gemak en voor pure luxe. “Ouderen kunnen met een thuislift langer in hun vertrouwde woonhuis blijven. Maar wij maken ook liften voor mensen die zo makkelijk mogelijk gebruik willen maken van een dakterras, of een wijnkelder.” 

Daar is verrassend weinig ruimte voor nodig: minder dan één vierkante meter is al genoeg. En de lift is leverbaar in een kleur naar wens en met verschillende varianten van vloer en glas.

BEZORGAUTO’S VAN PICNIC INLADEN

“Wij zijn erg trots op ons werk voor Picnic. Alle bestellingen van een bezorgroute worden in één beweging in hun karakteristieke karretjes geschoven. Daar gebruiken zij geen ‘loading docks’ voor, maar een speciaal ontwikkeld laadstation. En die hebben wij met hen bedacht.” De schaartafels zijn al vele jaren veelzijdig inzetbaar. “Het leuke is dat ons team daardoor zoveel ervaring heeft opgedaan dat wij altijd een passende oplossing weten te ontwikkelen.” Alle liftinstallaties die MTH levert worden door henzelf gemonteerd, geplaatst en onderhouden. “Wij doen zelf de werkvoorbereiding en maken de bouwtekeningen. Daarmee zijn wij de schakel tussen de fabrikant, de afnemer en zijn aannemer.”

VEELZIJDIGE MARKETING

MTH Lifttechniek is ontstaan uit een fusie van drie bedrijven. “Die brachten hun eigen specialisaties in: personenliften voor binnen en buiten, rolstoelliften en goederenliften in vele soorten en maten. Het gevolg is dat wij een hele brede klantenring hebben: sportverenigingen, aannemers, horeca, scholen, gebouwenbeheerders, theaters en musea.” Voor MTH een hele uitdaging. “Wij moeten bij zoveel mogelijk belangstellenden naamsbekendheid opbouwen en zorgen dat wij ze van passende informatie voorzien. Uiteraard werken wij aan vindbaarheid op Google, sturen wij nieuwsbrieven rond en staat ons werk op de site gepresenteerd.”

De persoonlijke aanpak blijft ook altijd belangrijk. “Wij hebben zes verkopers voor de zakelijke en de particuliere markt die echt alles weten van hun vakgebieden en branches. De particuliere markt vraagt een andere insteek”. Voor die groep zou één blik in de showroom volgens ons voldoende moeten zijn.


Contactgegevens van MTH Lifttechniek

Antonie van Leeuwenhoekweg 15
2408 AL Alphen aan den Rijn

• Bel: 0031882340800 • E-mail: [email protected] • Website: www.mthlifttechniek.nl

Sterkste Schakel Finale Rijnland 2024

08-03-2024

Meer informatie & kaarten bestellen