Genomineerde: Auto Romviel

Sector-winnaar Automotive | 2020

De Porsche in de showroom is niet echt (een grote foto), maar de felgroene Kadett C, de Golf cabrio en de Willy’s Jeep zijn dat zeker wel. De prachtig gestylede ambiance vertelt het hele verhaal: hier werken liefhebbers. “Die styling is door mijn vrouw ontworpen. Die vond dat onze prachtige garage in het dorpshart een facelift verdiende.”

Zij heeft er een goed oog voor gehad, want van buiten en van binnen ziet de garage er nu uit als uit een bouwdoosje: een ruime werkplaats met een hoog plafond met twee bruggen, een lage showroom met een warme uitstraling en een vol bezet terrein met occasions. “Het is wel enorm passen en meten, want ons juweeltje staat klem tussen de bebouwing in het Dorpshart van Hillegom.”

Hart voor auto’s spat er vanaf
De vraag is natuurlijk: helpt het voor de business wanneer je bedrijf er zo karakteristiek uitziet? Philip Romviel begon het bedrijf al in 1998 en is er uitgesproken over: “Het past bij hoe ik mijn werk wil aanbieden. Klein, fijn, met aandacht. Er was een tijd dat ik dacht dat ik een groot garagebedrijf wilde hebben op Hillegom-Zuid. Uiteindelijk ben ik ontzettend blij dat dat niet doorgegaan is. Dit past beter bij mij.” En dat merken de klanten.

Alles onder één dak
Auto Romviel biedt het volledige pakket van diensten: “Onder de vlag van Autocrew kunnen wij onderhoud en reparatie verzorgen voor álle automerken. Daarnaast help ik je bij de aankoop van een nieuwe of een gebruikte auto. En ik verhuur bussen en personenauto’s. Vooral met de verhuur hebben wij een streepje voor op de andere garages in de buurt.” Volgens Philip heeft zijn bedrijf precies de juiste maat: “Met twee monteurs, onze administratrice Lia en de hulp van mijn vrouw Judith kunnen wij alles doen wat je van een garage mag verwachten.”

Klanten naar de zin maken
De klanten van Auto Romviel komen uit de buurt, maar soms van ver: “Wij hebben er een uit Arnhem. Die combineert de beurt van de auto met een mooie fietstocht door de streek. Daar zetten wij de fietsen voor klaar.” Dat is misschien een vreemd voorbeeld, maar het tekent Philip’s uitgangspunt: “Wij maken het klanten naar hun zin. En wij staan bij alles dat wij doen náást de klant.” Ze kijken samen naar de te vervangen onderdelen en ze zoeken samen de beste deal bij de aankoop van een auto. “Wij zijn voor onze lol aan het werk en daar hebben onze klanten voordeel van.”


Contactgegevens van Auto Romviel

Raadhuisstraat 1
2181 AT Hillegom

• Bel: 0031252521926 • E-mail: [email protected] • Website: www.autoromviel.nl