alphense sleutel & sloten service – gekluisterd aan kwaliteit

Specialisten die niemand buiten laten staan, behalve als dat moet

Dienstverlening Klein | 2024

In de beginjaren startte Rob van Tol met een bescheiden winkel voorzien van een sleutelfreesmachine. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een brede partner voor zowel bedrijven als particulieren, met een uitgebreid assortiment en een diversiteit aan diensten. Zonen Bart & Koen hebben de ambitie en drive om in hun vaders voetsporen te treden. Gezamenlijk hebben ze de visie en het harde werk geleverd dat nodig was voor de recente verhuizing naar een nieuw, groter pand. 

‘We waren lang gevestigd op een plein samen met enkele andere ondernemingen die gerelateerde diensten aanboden,’ legt Rob uit. ‘Bij de verhuizing hadden we even de vrees dat onze klanten ons niet meer zouden kunnen vinden. Maar nu, in ons nieuwe pand, hebben we drie keer zoveel ruimte. Dit geeft ons eindelijk de mogelijkheid om al ons werk goed te presenteren en efficiënter te werken.’ De zonen voegen toe: ‘We merken nu al dat klanten ons goed weten te vinden. De respons is overweldigend en men toont veel interesse in de diversiteit van ons werk.’

24/7 dienstverlening van klein tot groot

Al 33 jaar zijn we een bekend gezicht in de wereld van sleutels en sloten. In die tijd hebben we een flinke klantenkring opgebouwd. Grote namen zoals de supermarkten van Hoogvliet, alle Scania-vestigingen en zelfs het Internationaal Gerechtshof in Den Haag vertrouwen op onze expertise. 

Hoe we te werk gaan? Simpel. We beginnen altijd met goed te luisteren naar wat jij of jouw bedrijf precies nodig heeft. Daarna geven we helder advies. Welk slot is het beste voor jouw situatie? Welk systeem past het beste bij jouw bedrijf? Na het advies zorgen we voor de installatie. Dat doen we snel, netjes en vakkundig. 

Maar onze service stopt niet na de installatie. We zijn dag en nacht bereikbaar. Dus als er onverhoopt iets misgaat met je slot of systeem, kun je ons altijd bellen. Een ander belangrijk onderdeel van onze service is veiligheidsadvies. We kijken samen naar zwakke punten en hoe we die kunnen verbeteren. En hoewel er veel technische snufjes zijn tegenwoordig, geloven we dat een goed, mechanisch slot vaak het betrouwbaarst is. Waarom? Elektronica kan storingen hebben, maar een stevig slot doet altijd zijn werk.

Geen sleutelprobleem is te klein voor Rob

Ondanks de groei in zakelijke klanten, hebben wij onze service voor particulieren nooit verwaarloosd. Sterker nog, deze service is door de jaren heen alleen maar gegroeid. Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Ongeacht de grootte van de klus, de klant kan altijd rekenen op onze volledige inzet, expertise en toegewijde zorg. Of het nu gaat om een gebroken sleutel of een compleet sleutelplan voor een heel huis. Tegen ons vaste, eerlijke tarief. 

Het is jammer om te zien dat er tegenwoordig veel ‘sleutelspecialisten’ op internet zijn die niet lokaal werken en vaak te hoge kosten rekenen. Wij daarentegen bieden altijd transparante service en vaak horen we van onze klanten dat we oog voor details hebben.

Een nieuwe markt? Autosleutels!

‘Autosleutels is een vakgebied dat nog steeds groeit.’ Die sleutels zijn– letterlijk – met alle toeters en bellen steeds ingewikkelder geworden: traditionele sleutels, transpondersleutels en smart keys. ‘Als er iets is met je sleutel, of als je hem kwijt bent, dan hóef je niet naar de merkdealer. Inmiddels kunnen wij – ongeacht het merk – je ook helpen met een nieuwe, correct geprogrammeerde sleutel. Dat is voor particulieren en autobedrijven in de regio een stuk makkelijker.’


Contactgegevens van Alphense Sleutel & Slotenservice

Ondernemingsweg 40
2404 HN Alphen aan den Rijn

• Bel: 0172475219 • E-mail: [email protected] • Website: alphensesleutelservice.nl