Genomineerde: Buro N11

Dienstverlening (> 5 medewerkers) | 2021

Erik Hardick lacht bij de gedachte: “Ja, misschien hebben mensen nog niet van ons gehoord, maar ze hebben zeker heel veel van ons gezien. Al is het maar het herkenbare pand met die gele kozijnen naast de N11, waar wij werken.” Achter die opvallende gevel zit een bedrijf met tientallen medewerkers dat voor grote, en voor kleine merken, zorgt dat hun verhaal klopt. En gezien wordt.

De verhalen die de medewerkers — journalisten , content specialisten, marketeers — van N11 maken, worden gebruikt in PR, op websites, in social media en online marketing. “En wij doen dat al bijna dertig jaar. In die dertig jaar heeft het bureau alsmaar nieuwe technieken toegevoegd aan zijn ervaring.” De oprichter (Henri Stolwijk) van het bedrijf begon vanuit zijn professie als journalist met het maken van artikelen voor tal van bladen en persberichten. Dat doet Buro N11 overigens nog steeds, naast al die andere expertises, zoals video en animatie, SEO, SEA, influencer marketing, UX ontwerp, Google Analytics en E-mailmarketing.

Nuchter vanuit het Groene Hart klanten bedienen

De ‘grote merken’ waar Buro N11 voor werkt komen vooral uit de autobranche. “Grote kans dat je daar wel eens produc-ties hebt gezien die wij gemaakt hebben. In die branche zijn wij groot geworden met ‘klein’ werk,” legt Hardick uit, “Niet het opzetten en bedenken van grote cam-pagnes. Maar juist het handen en voeten-werk van vele persberichten, onderhoud van teksten op websites en media monitoring. Dat soort producties doen wij op afroep. Voor crisis-communicatie zelfs 24/7. Een beetje ‘niet Iullen, maar poetsen’, of zoals wij hier zeggen: ‘Nuchter vanuit het Groene Hart’.”

Groot team met brede expertise

In de loop van de jaren is bij het bureau een groot team opgebouwd van kenners van zeer verschillende bedrijfstakken. “Wij kunnen snel schakelen, omdat wij altijd wel iemand kunnen vinden die je bedrijfstak kent. Die kunnen dat verhaal dus ook heel precies toesnijden op het medium – online of offline – waar het voor bedoeld is. Daarbij hebben we ook de contacten met de (vak)pers en zelfs met ‘social media influencers’. Zo kunnen wij het verhaal van je bedrijf breed de wereld in sturen. 

‘Regionale juwelen’

Wij denken dat wij niet enige beetje onbekende bedrijf in de regio zijn. In deze regio wemelt het van de bedrijfs-panden waar wereldspelers in vele bedrijfstakken verstopt zitten. Die regionale juwelen verdienen wat ons betreft wel wat meer aandacht. Ook daarom zitten wij hier prima.”

Bovenop online ontwikkelingen

De grote ontwikkelingen op het vlak van online media zijn in volle gang. “Wij hebben de ervaring, kennis en tools in huis om de productie van content af te stemmen op belangstelling en zoekgedrag van internet- en social mediagebruikers. We meten en monitoren dat, zodat wij kunnen zien waar belangstellenden op ‘aanslaan’. Dat zijn spannende ontwikkelingen waar wij in onze mediaproducties en onze communicatie strategieën continu op focussen.” ‘Content’ is voor Buro N11 slechts het topje van de ijsberg.


Contactgegevens van Buro N11

Goudseweg 181
2411 HK Bodegraven

• Bel: 0031880036700 • E-mail: [email protected] • Website: www.n11.nl